Theeluttke

Schuin aan de overkant van de straat ligt Theeluttke. Een prachtig theehuisje in oud Engelse stijl waar je ook goed kan ontbijten en lunchen. Naast vele soorten heerlijke thee serveren ze zelfgemaakte scones en gebak

Eetcafé Plexat

Aan het dorpsplein ligt eetcafé Plexat, een gezellig restaurant met terras. Op de eerste etage zit Steaks & Bites waar de heerlijkste gerechten met de Josper-grill worden bereid. Een bourgondisch adres!

Florilympha

Buitenplaats Florilympha ligt in het natuurgebied Het Lutterzand. Lekker loungen op het terras en genieten van de Tapasplanken! Ook in de serre kan je heerlijk zitten, in de herfst en winter brand de open haard. De midgetgolfbaan ligt er direct naast. De glazen vleugel is een architectonisch hoogstandje!

Paviljoen het Lutterzand

Aan de oevers van de Dinkel ligt Paviljoen het Lutterzand. Met een prachtig terras en grote speeltuin een heerlijke plek voor een drankje of een hapje. Je kunt hier lunchen en dineren, en het is ook een perfect startpunt voor een wandeling door het natuurgebied Het Lutterzand.

De Twentsche Taveerne

In de volksmond “de Taveerne”, we zijn immers al in Twente. De Twentsche Taveerne staat bekend om haar heerlijke seizoensmenu’s! En in de aspergetijd moet je dit restaurant zeker bezoeken.

Pannenkoekhoes De Stroper

Richting Oldenzaal vind je Pannenkoekhoes De Stroper. Hier worden de heerlijkste pannenkoeken geserveerd! Niet alleen traditionele pannenkoeken, maar ook bijzondere Pannenkoeken als Bosbrand, Houthakker  en Boswachter.  En ze hebben er heerlijke taarten, kruidkoeken en cakes.

Dorpscafé Lutters Kwartier

Aan het dorpsplein vind je dit heerlijke café waar je ook prima kunt lunchen of dineren. Het Lutters Kwartier heeft een prachtige serre en een heerlijk terras. En echt dorpscafé is natuurlijk elke dag geopend.

IJssalon La Venezia

Origineel Italiaans ijs sinds 1933! Aan het dorpsplein vind je deze heerlijke ijssalon. Vers bereid en meer dan 20 soorten. Laat je ook eens verrassen door geitenkaasijs of lavendelijs! En een goede ijssalon serveert natuurlijk ook heerlijke Italiaanse koffies.