DIJK59

Op 6 kilometer fietsen van Truus ligt restaurant DIJK59. Dit restaurant heeft de uitstraling van een hippe beachclub. Voor het terras ligt een enorme speeltuin met trampolines, springkasteel, kabelbaan, etc. Vanaf het terras of het speciale middenterrein kan je de kids zien spelen terwijl je zelf lekker van een drankje of borrelhapje geniet.

Dierentuin Nordhorn

Net over de grens ligt een geweldige dierentuin! Tierpark Nordhorn staat bekend om de vele activiteiten en mogelijkheden voor kinderen. Niet alleen grote en exotische dieren, maar ook een kinderboerderij. Je loopt letterlijk tussen de Acalpa’s, geiten en koeien om even later, veilig achter een hek, de wolven en aasgieren te spotten. Alle informatieborden in de dierentuin zijn ook in het Nederlands! Op een vakantie met kinderen mag deze speeltuin niet ontbreken.

Paviljoen het Lutterzand

Aan de oevers van de Dinkel ligt Paviljoen het Lutterzand. Naast het restaurant ligt een hele mooie speeltuin, die je vanaf het terras “in de gaten kan houden”. Maar loop ook vooral een keer het Lutterzand in. De zandverstuivingen en de steile oeverwanden van de Dinkel hebben een enorme aantrekkingskracht op kinderen! Zandkastelen bouwen zonder grenzen!

BadePark Bad Bentheim

Net over de grens in Duitsland vind je ook BadePark Bad Bentheim. Een combinatie van binnenbad en buitenbad. Het bijzondere aan het buitenbad is dat het water chloorvrij is! Het wordt op natuurlijke wijze bewerkt en gereinigd. Ligbedden en parasols zijn gratis! Het binnenbad heeft een glijbaan van 60 meter, een speciaal peuter-belevingsbad en een 25-meter bad.

Een ritje met de stoomtrein!

Tussen Haaksbergen en Boekelo rijden  heuse stoomtreinen! Museum Buurtspoorweg rijdt met diverse locomotieven en rijtuigen over het spoortje heen en weer. Koop een kaartje en geniet van de tocht! Het ultieme uitje voor je vakantie met kinderen!